Smørrebrød ud af huset

Vi tilbyder smørrebrød ud af huset hos Frk. Jørgensens Smørrebrød. Skal i holde fødselsdag, konfirmation, dåbsfest eller har brug for mad ud af huset til andre festligheder, kan i med fordel bestille en omgang traditionel dansk mad. Hos os kan i bestille mad ud af huset lige fra smørrebrød og sandwiches til lune danske retter. Ønsker i nogle specielle retter er i velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning til jeres selskab.

Kontakt os og vi vil i samarbejde med jer sammensætte en lækker menu med dansk smørrebrød, salater og lune retter. Vi opfordre til at mad ud af huset aftales i god tid, da vi skal have tid til at forberedes os.

 

Udbringning 100 kr. max 10 km.

UB ved ordre over 1.000 kr.

Udbringning i weekender +100 kr. max 10km eller få et tilbud!

 

 

Vi tager bestilling udenfor vore åbningstider også til levering i weekender.

Bestil min. 2 hverdage før via mail eller ring på 86150017

Dansk smørrebrød

Hos Frk. Jørgensens Smørrebrød er vi stolte af at lave traditionel dansk smørrebrød. Men maden tilsættes alligevel et moderne tvist med en sund tilgang. Dette er for smagen og oplevelsens skyld. Kommer du ned i smørrebrøds forretningen, kan du være sikker på at opleve nostalgi samtidig med at du vil føle dig i nutiden med det moderne og stilrene look i forretningen.

Vi elsker de gamle danske mad dyder, men det er ikke kun smørrebrød vi laver. Vi laver en bred vifte af dansk mad lige fra frikadeller og stjerneskud til varme dagens retter som boller i karry og ribbensteg med varm kartoffelsalat og rødkål. Like os på Facebook så du kan følge med i dagens ret som vi ofte poster.

Vil du bestille?

Kontakt os via telefon..

Ring nu